BEELDEN VAN STEEN

Mirjam de Nijs

HomeIntroBeeldenGeplaatst


ExpositiesBeeldhouwen


Atelier


Actueel


Contact

Teamworkshop beeldhouwen: personeelsuitje


Bedrijfsuitje beeldhouwen


Een dag met collega's komen beeldhouwen, betekent samen een uitdaging aangaan in natuursteen op een intensieve en ontspannende manier. Aan het eind van de dag kunnen mensen hun beeld meenemen.

Ervaring is niet nodig. Ik ben aanwezig om het ontwerpen en het beeldhouwen te begeleiden.

Beeldhouwen wisselen we af met fijne (warme) drankjes en eventueel een lekkere lunch.
 

We spreken af in het beeldhouwatelier op Zeeburgereiland, aan de rand van Amsterdam.

We maken in overleg een plan op maat, waarbij we rekening houden met het aantal mensen, de beschikbare tijd, en de wensen van de betrokkenen.

Indicatie voor de prijs:
Een dag beeldhouwen kost 65 euro per persoon
de prijs van de steen wordt apart berekend
de lunch regelen we in overleg

Als het moeilijk is een dag uit te trekken voor een bedrijfsworkshop, is het ook mogelijk om een dagdeel te komen beeldhouwen. In een workshop van 3 uur kunnen betrokkenen in een zachte steensoort een kleiner beeldje maken.
Reactie van pensionado na een cadeau gekregen teamworkshop:

'Beste .... wat een fantastisch cadeau die workshop afgelopen zaterdag en wat een origineel idee. Ik heb een geweldige dag gehad lekker in het buiten atelier samen met jullie en heb genoten van jullie fanatieke inzet om allemaal een prachtig kunstwerk te maken en dat trots mee naar huis te nemen.


Dit samenzijn onder leiding van Mirjam zal me nog lang bij blijven. Gelukkig hebben naast onze beeldhouwwerken ook nog een aantal mooie foto’s als herinnering van deze workshop gemaakt!

Mirjam ik wil jou speciaal bedanken voor het vorm geven van deze bijzondere dag. De manier waarop jij ons instrueerde en lekker aan het werk gezet hebt vond ik bijzonder. Je koffie / thee hield ons warm gedurende de dag en je fantastische lunch (zeer smakelijk soep, zalige broodjes en grote keuze aan beleg, noten fruit etc.) gaf ons weer de energie om de middag door te komen en de punt op de i te zetten. Hartelijk dank, Ik ben benieuwd naar de foto’s die jij gemaakt hebt!

Allemaal hartelijk dank voor de geweldige zaterdag, ik kijk terug op een hele speciale dag die we samen hebben door gebracht.'

Terug